Menü » Üzleti lehetőség » Ajánlói rendszer
 

Ajánlói rendszer

Értékesítés

 

Ha elkezdi használni a Moksa Cseppet, meg fogja tapasztalni jótékony hatását. Segítve családját, barátait, ismerőseit, mesélni fog tapasztalatairól, ezzel már meg is kezdte áldásos tevékenységét, munkáját. Ez a munka, ez a segítés pénzkereseti lehetőség is lehet az Ön számára.


A Moksa Cseppnek egységes az eladási ára, mely 23,90 EURO / üveg, ezen ár FORINT tekintetében árfolyam függő, mely aktuális árfolyamot a Móksha Gyógyír Zrt. minden esetben előre közzéteszi a honlapján. A vételár ennek megfelelően forintban értendő. Nincs kiskereskedelmi-, nagykereskedelmi-, egyéb kedvezményes ár. A központilag meghatározott kedvezményes csomagáraktól Ajánlóink a továbbértékesítés során (+/- 5%-al) térhetnek el, azokat ugyanolyan feltételekkel adhatják tovább a fogyasztók számára.

 

Jó termékeket forgalmazó MLM cég fontos része bármilyen modern társadalomnak, mert többek közt folyamatos jövedelmet biztosít 70 – 100 millió ember számára a világon.

 

Az üzletépítés nem egyenlő a házalással, mint azt sokan tévesen gondolják, már csak azért sem, mert a fogyasztók a törvény szerint közvetlenül a cégtől vásárolnak, és nem a termékforgalmazótól. A forgalmazó hivatalosan csak ajánlja a terméket mások figyelmébe.

 

A modell működik!


A jól felépített jutalékrendszer segítője lesz az ajánlásnak, a teljesítménynek.

 

A szponzor dolga nem más, mint elvégezni az ajánlást, felépíteni a hálózatot és megtanítani az ajánlóinak, hogy ha Ők is ezt teszik, meglesz a jutalmuk.

 

Valójában mennyi is az a jutalék, jutalom, amit nyugodtan nevezhetünk kiegészítő-, vagy akár főállású jövedelemnek is? Nézzünk egy egyszerű, könnyen megvalósítható példát:

- Ön beszél néhány ismerősének a Moksa Cseppről és az általa nyújtott lehetőségekről, akkor nem csak Fogyasztókat, hanem Ajánlókat is szerezhet magának (1. mélység).

- Az 5 ajánló szintén csatlakoztat 5-5 ajánlót a saját csapatához, és Ön jól megismerteti a Moksa cseppet, valamint a marketing tervünket (2. mélység), akkor létrejön egy 25 fős csapat Ön alatt.

- Az újabb 125 ajánlót is lelkiismeretesen gondozza, segíti, tanítja (3. mélység), akkor kibővül a csoportja 625 főre (4. mélység),

- Saját tapasztalatomból kiindulva biztatom Önt a 3125 fős csoport elérésére.

Amennyiben Ön egy karizmatikus egyéniség, akkor ezt könnyedén meg tudja valósítani.

Bencze Ilona

vezérigazgató-asszony

 

A jutalékot (regisztrációs) csomagokkal számoljuk az alábbi példánkban
(5 * 5 * 5 * 5 * 5) munkatárs esetén, 5 mélységben:

Jutalékszintek Ajánlók száma Jutalékösszeg / Csomag Összesített jutalék
1. szint 5 (1 x 5) x (jutalékegység) ≈ 44 EUR
2. szint 25 (5 x 5) x (jutalékegység) ≈ 221 EUR
3. szint 125 (25 x 5) x (jutalékegység) ≈ 1105 EUR
4. szint 625 (125 x 5) x (jutalékegység) ≈ 5526 EUR
5. szint 3125 (625 x 5) x (jutalékegység) ≈ 27634 EUR
Összesítés 3905 (781 x 5) x (jutalékegység) ≈ 34531 EUR

[A példánkban szereplő összesített jutalék kerekített összegekkel szerepel. Minden termék 3,7%-os egységenkénti jutalékösszeggel azaz 8,843 EUR-val kerül szintenkénti visszaosztásra. Jutalékegység = 3,7 % / 8,843 EUR | A táblázatban teljesül a havi egy új regisztrált, mely a jutalékjóváírás egyetlen feltétele.]

Legyen csapatunk tagja, érezze jól magát és hozzunk létre együtt egy harmonikus, szép jövőt!

 

Jelentkezzen Ajánlónak!

 

*Ha kérdése lenne az általunk ajánlót lehetőségről, az értékesítéssel kapcsolatban 
írjon az info@mokshacsepp.hu e-mail címre, vagy keressen bennünket
az impresszum menüpontban található elérhetőségek bármelyikén.

WebIroda

Legyen csapatunk tagja

« 2019.04 »
VaHeKeSzCsPeSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
További események »
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Figyelem! Nem tekinthetők bizonyítéknak a Móksha cseppekkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a Móksha cseppek szedésére. Az étrend kiegészítők nem gyógyszerek, gyógyhatásuk nincs, ezért az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag a Móksha cseppeket szedő és használó fogyasztók véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. Ezen kívül a szakirodalomban publikált orvosok, kutatók, természetgyógyászok anyagiból válogattuk össze honlapunk tartalmát.
Powered by NET-Builder, 2005-2014.