Menü » Üzleti lehetőség » Ajánlói rendszer
 

Ajánlói rendszer

Értékesítés

 

Ha elkezdi használni a Moksa Cseppet, meg fogja tapasztalni jótékony hatását. Segítve családját, barátait, ismerőseit, mesélni fog tapasztalatairól, ezzel már meg is kezdte áldásos tevékenységét, munkáját. Ez a munka, ez a segítés pénzkereseti lehetőség is lehet az Ön számára.


A Moksa Cseppnek egységes az eladási ára, mely 23 EURO / üveg, ezen ár FORINT tekintetében árfolyam függő, mely aktuális árfolyamot a Móksha Gyógyír Zrt. minden esetben előre közzéteszi a honlapján. A vételár ennek megfelelően forintban értendő. Nincs kiskereskedelmi-, nagykereskedelmi-, egyéb kedvezményes ár. A központilag meghatározott kedvezményes csomagáraktól Ajánlóink a továbbértékesítés során (+/- 5%-al) térhetnek el, azokat ugyanolyan feltételekkel adhatják tovább a fogyasztók számára.


Ha velünk tart és csapatunk tagjává válik, hozzájuthat a kedvezményes csomaghoz, mely 6 db Moksa Cseppet tartalmaz, azonban csak 4 db-ot kell fizetnie. Így a 138 EURO értékű termékcsomag Önnek 92 EURO-ba, vagy az árfolyam figyelembe vételével ennek megfelelő Ft-ba kerül.

 

Jó termékeket forgalmazó MLM cég fontos része bármilyen modern társadalomnak, mert többek közt folyamatos jövedelmet biztosít 70 – 100 millió ember számára a világon.

 

Az üzletépítés nem egyenlő a házalással, mint azt sokan tévesen gondolják, már csak azért sem, mert a fogyasztók a törvény szerint közvetlenül a cégtől vásárolnak, és nem a termékforgalmazótól. A forgalmazó hivatalosan csak ajánlja a terméket mások figyelmébe.

 

A modell működik!


A jól felépített jutalékrendszer segítője lesz az ajánlásnak, a teljesítménynek.

A Moksa Csepp jutalék rendszere 2017. április 1-től a következőképpen változik.

A nettó 5 euro jutalék / üveg

  1. mélységben 20%    üvegenként 1 euro,    1 csomag után: 4,00 Euro
  2. mélységben 20%    üvegenként 1 euro,    1 csomag után: 4,00 Euro
  3. mélységben 20%    üvegenként 1 euro,    1 csomag után: 4,00 Euro
  4. mélységben 20%    üvegenként 1 euro,    1 csomag után: 4,00 Euro
  5. mélységben 20%    üvegenként 1 euro,    1 csomag után: 4,00 Euro

 

A szponzor dolga nem más, mint elvégezni az ajánlást, felépíteni a hálózatot és megtanítani az ajánlóinak, hogy ha Ők is ezt teszik, meglesz a jutalmuk.

 

Valójában mennyi is az a jutalék, jutalom, amit nyugodtan nevezhetünk kiegészítő-, vagy akár főállású jövedelemnek is? Nézzünk egy egyszerű, könnyen megvalósítható példát:

- Ön beszél néhány ismerősének a Moksa Cseppről és az általa nyújtott lehetőségekről, akkor nem csak Fogyasztókat, hanem Ajánlókat is szerezhet magának (1. mélység).

- Az 5 ajánló szintén csatlakoztat 5-5 ajánlót a saját csapatához, és Ön jól megismerteti a Moksa cseppet, valamint a marketing tervünket (2. mélység), akkor létrejön egy 25 fős csapat Ön alatt.

- Az újabb 125 ajánlót is lelkiismeretesen gondozza, segíti, tanítja (3. mélység), akkor kibővül a csoportja 625 főre (4. mélység),

- Saját tapasztalatomból kiindulva biztatom Önt a 3125 fős csoport elérésére.

Amennyiben Ön egy karizmatikus egyéniség, akkor ezt könnyedén meg tudja valósítani.

Bencze Ilona

vezérigazgató-asszony

 

A jutalékot 300 Ft-os árfolyammal és a 4 egységes csomagokkal számoltuk.

1. mélységben
5 ajánlóval
20 euro 6000 Ft
2. mélységben 25 ajánlóval 100 euro 30.000 Ft
3. mélységben 125 ajánlóval 500 euro 150.000 Ft
4. mélységben 625 ajánlóval 2500 euro 750.000 Ft
5. mélységben 3125 ajánlóval 12500 euro
3.750.000 Ft

 

Összesen 3905 ajánló, a jutalék pedig 4.686.000 Ft

 

AKTÍV: Minden olyan Ajánló neve mellett megjelenő besorolás, aki adott hónapban már leadta legalább az egy csomag – azaz aktivitáshoz minimálisan szükséges – rendelését, a csomagja kiküldésre, kifizetésre majd könyvelésre került.

A hálózat aktivitásának követését „hálózat-mozgással”, dinamikus kompresszióval segítjük.

A passzív hálózati tag csoportja és annak jutaléka a felsőbb vonalhoz közelebb csúszik mindaddig, amíg nem válik aktívvá.

Legyen csapatunk tagja, érezze jól magát és hozzunk létre együtt egy harmonikus, szép jövőt!

 

Jelentkezzen Ajánlónak!

 

*Ha kérdése lenne az általunk ajánlót lehetőségről, az értékesítéssel kapcsolatban 
írjon az info@mokshacsepp.hu e-mail címre, vagy keressen bennünket
az impresszum menüpontban található elérhetőségek bármelyikén.

WebIroda

Legyen csapatunk tagja

« 2018.10 »
VaHeKeSzCsPeSz
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
További események »
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Figyelem! Nem tekinthetők bizonyítéknak a Móksha cseppekkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a Móksha cseppek szedésére. Az étrend kiegészítők nem gyógyszerek, gyógyhatásuk nincs, ezért az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag a Móksha cseppeket szedő és használó fogyasztók véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. Ezen kívül a szakirodalomban publikált orvosok, kutatók, természetgyógyászok anyagiból válogattuk össze honlapunk tartalmát.
Powered by NET-Builder, 2005-2014.