.. .. .. .. Ugrás a(z) lapra sor/lap

"Természetgyógyászként tevékenykedem. Nagyon szere­tem az embereket, és szeretnék nekik segíteni. Ezért is keveredem ide a Moksa Csepp társaságába, a Moksa Csepp csapatához, mert szeretnék segíteni sok-sok em­bernek abban, hogy könnyebben élhesse a mindennapjait. Hogy úgy éljék meg azokat a problémákat, feladatokat, amik nap mint nap eléjük kerülnek, hogy az ne hagyjon bennük olyan nagyon mély negatív nyomot. Hanem érez­zék jól magukat, tudják könnyebben megoldani őket, ne stresszeljenek. A Moksa Cseppben megtaláltam, hogy ezt a segítséget tudom biztosítani az embereknek."

 

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.06., MoksaTV)

 

"2 éve fogyasztom a terméket. Megváltozott az egész éle­tem. Nagyon jól érzem magam. (Nyugdíjas visszajelző, 4 unokával, hatalmas hozzájárulás a gyerekeinek és az unokái­nak. Nagyon kreatív, táskákat varr, ami a Moksa fogyasz­tás során jött nála: kiteljesedett a kreativitása.)"

 

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.06., MoksaTV)

 

"97 éves nagymamám beteges volt, nem nagyon ivott fo­lyadékot. Nagyon óvatos adagolással, 1 cseppel elkezdtük neki adni a Moksa Cseppet. Első pár hétben picit szédel­gett a mama, utána egyre jobban lett, egyre jobban kivi­rult. Azelőtt úgy kellett a vizet mindig utána vinni, hogy igyon, mert fontos a sejteknek, fontos az egészségnek a folyadékbevitel. Most pedig azt vettük észre, hogy egyre többet iszik, és ezáltal egyre jobban van."

 

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.06., MoksaTV)

 

"Nem értem, hogy 10 évvel ezelőtt hogy tudtam háborogni napokat, heteket, hónapokat valamin. Hogy nem hagyott aludni és rágódtam rajta, ami ma már egy semmiség. Ha Moksázol, akkor bármi történik, egy kicsit mintha kívülálló lennél, úgy éled meg a saját történéseidet."

 

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.06., MoksaTV)

 

"Egy rokonom nagyon csúnyán kiszúrt velem örökösödési ügyben. Olyan felháborító volt, hogy a közjegyző felpat­tant, és azt mondta, hogy menjek bíróságra, és simán meg fogom nyerni ezt a pert. De én nem csináltam sem­mit, és nem is szándékozom. Akkor már régen Moksáz­tam. Nem azt mondom, hogy szemrebbenés nélkül elfo­gadtam egy ilyen felháborító ügyet, de… és nem tudom, hogy ez jó, vagy nem jó, de… az ember nem ugrik a roko­nának, az talán érthető. De idegennek se mentem volna neki. Anyagilag persze rosszul érintett a dolog, de én mint ember, ettől nem lettem kevesebb. Viszont ismerek egy embert, akiről tudom, hogy disznóságai vannak, és tény­leg vannak. Ennyi. Ez volt a tanulság. Nem tudom, hogy ez jó-e és hasznos-e, de én ezt jó dolognak tartom. Hogy miközben a felmenőim között volt robbanékony ember, és én is olyan voltam, hogy szétszedtem valakit, ha csak csúnyán nézett rám, nekimentem, most már csak szavak­ban megyek neki néha embereknek."

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.06., MoksaTV)

 

"Nekem a Moksa szedése során nagyjából elmúlt a tériszo­nyom. Nem lett nulla, de ahhoz képest, hogy milyen tér­iszonyom volt, ez most már semmiség. Régebben nekem a létrára mászás addig tartott, hogy amíg tudtam bele fent kapaszkodni, addig fel lehet menni rá, és el nem engedni. Most pedig már azon vettem észre magamat, hogy már csak a térdemig ér a létra, és kicsit elhajolok, és szerelek. És jé, itt vagyok fönt. És lenézek, és ott vannak az utcán az emberek a nyitott ablaknál, és én itt állok? Azért ne mozogjon alattam a létra, álljon stabilan, de… ahhoz ké­pest, amilyen volt…"

 

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.06., MoksaTV)

 

"Nagyon beragadt állapotban voltam. Hiába dolgoztam, és úgymond megvolt mindenem, mégsem éreztem jól magamat. Nem voltam önazonos. Mindig ezt szerettem volna feltárni, hogy miért. A Moksa szedése során kirángatódtam ebből a helyzetből, nagyon keményen, fenékberúgás szerűen. Az útban önmagamhoz, ami nekem életem célja, elindított ezzel. Az úton vagyok, még sok tennivalóm van, de ez biztos, hogy beindult nekem. Néha megborulok, de amellett stabilnak és sokkal jobban érzem magamat. Összehasonlítva a régi énemet a mostanival, elfogadóbb lettem, kicsit megfigyelő, szemlélő is tudok lenni."

 

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.06., MoksaTV)

 

"Egy olyan élethelyzetbe jutottam el, amikor azt mondtam, hogy már nem kívülről várnám a segítséget, mert hogy kívülről már nagyon sok tanításon mentem keresztül, tanfolyamokat végeztem, stb. de valami még mindig hibádzik. Akkor volt az, hogy na, nekem most szükségem lenne erre a Moksára. És így mindig a kis manócska belülről sugallta nekem azt, hogy Moksa, Moksa, Moksa… majd egy alkalommal megkértem a fiamat, hogy menjen be abba a gyógynövényes boltba, ahol az az úriember egyébként is dolgozott, aki ajánlotta nekem, és vegyen. Ez most már 4 éve történt, azóta fogyasztom a terméket. Döntésekben változtam: magabiztosabbá váltam, határozottabb lettem, ki tudok állni magamért, és ez a legfontosabb. Apró pici dolgokban is eredményeket tudtam elérni. És lett egy nagy-nagy változás is az életemben. A későbbiekben megismerkedtem egy Moksa szakmai fogyasztóval, amiért szintén nagyon hálás vagyok és köszönettel tartozom, mert attól függetlenül, hogy elkezdtem fogyasztani a terméket, nekem is jönnek elő újabb és újabb megoldandó feladatok, amiket azelőtt én problémának kezeltem. Most már tudom, hogy az nem probléma, hanem feladat. Megoldandó feladat. És bizony amikor ezek a mélypontok újra és újra előjöttek, akkor valahogy a szakmai fogyasztó is­merősöm érezte és tudta azt, hogy mire van szükségem."

 

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.06., MoksaTV)

 

"Körülbelül 2 éve szedem a Moksát. Mostanában, már a 3. hónapja este is beveszek belőle 10 cseppet 1 pohár vízben. A változtatás óta azt vettem észre, hogy sokkal nyugodtabban, mélyebben alszom éjszaka, többet álmodok. Főleg az első két hétben vettem ezt észre, hogy sokkal intenzívebbeket álmodtam, és olykor nagyon rosszakat is – ez most már annyira nem jellemző. Amikor rosszat álmodtam, és fel is ébredtem rá, hogy hú milyen nagyon rosszat álmodtam – de kit érdekel, csak álom volt. Fogtam magamat, átfordultam a túloldalamra és aludtam tovább. Tehát nem rázott meg. Mert valamikor, ha az ember rosszat álmodik, akkor felébred, hogy jaj de jó, csak egy álom volt, és jaj és szörnyű, és jaj és milyen szituációban vagyok… és az ember elkezd rajta agyalni. Én nem agyaltam, hanem folytattam tovább a pihenést. Úgy vettem észre, hogy simábbak lettek az éjszakák."

 

 

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.06., MoksaTV)

 

"A gyerekem 2-3 éves korában napi szinten felriadt az éj­jeli alvásból, és sikítva körberohanta a szobát. Mintha na­gyon súlyos rémálmai lettek volna! A rohanás közben át­gázolt mindenkin és mindenen, aki / ami az útjába ke­rült… Ha viszont folyamatosan kapott Moksát, mellette a nem Moksázáshoz képest jól aludt. Legalábbis nem na­gyon voltak felriadások."

 

 

(Forrás: Moksa Magazin 2018.06., MoksaTV)

 
.. .. .. .. Ugrás a(z) lapra sor/lap

WebIroda

Legyen csapatunk tagja

« 2018.08 »
VaHeKeSzCsPeSz
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
További események »
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem a megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor, ezt vegyék figyelembe! Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Figyelem! Nem tekinthetők bizonyítéknak a Móksha cseppekkel kapcsolatos pozitív terméktapasztalatok, a betegektől és kezelőorvosaiktól származó vélemények. Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Mivel minden ember szervezete más, ezért eltérően reagálnak a Móksha cseppek szedésére. Az étrend kiegészítők nem gyógyszerek, gyógyhatásuk nincs, ezért az ebből eredő állításokért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon szereplő kedvező hatások, pozitív visszajelzések kizárólag a Móksha cseppeket szedő és használó fogyasztók véleményei, tapasztalatai alapján kerültek feltüntetésre. Ezen kívül a szakirodalomban publikált orvosok, kutatók, természetgyógyászok anyagiból válogattuk össze honlapunk tartalmát.
Powered by NET-Builder, 2005-2014.